Schadeherstel auto

Garage Carrosserie Houman is de vakspecialist als het gaat om schadeherstel van uw auto. Wij kunnen auto’s van verschillende merken repareren doordat wij werken met Bosch. Bosch is de leverancier van kleine en grote onderdelen van de meeste auto’s. Onze monteurs volgen trainingen waardoor zij op de hoogte zijn nieuwe innovaties aan auto’s en deze dus ook kunnen repareren.

Schadeherstel aan de auto

Bij een ongeluk ontstaat er helaas vaak schade aan uw auto. Om dit op een goed manier een voor een redelijk prijs te verhelpen kunt u het beste naar Garage Houman gaan. Wij hebben veel ervaring met schadeherstel bij een auto die een ongeluk heeft gehad. Wij kunnen zowel de interne zaken repareren als de externe. Problemen aan de motor kunnen wij dus verhelpen maar we kunnen ook de carrosserie op specialistische wijze uitdeuken. Schadeherstel aan uw auto laat u dus uitvoeren door ons.

Tweedehands auto kopen

Mocht de schade aan uw auto zo groot zijn dat het herstellen meer kost dan de aanschaf van een nieuwe auto? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Naast het uitvoeren van schadeherstel aan uw auto kunnen wij namelijk ook uitstekende tweedehands auto’s leveren. In ons ruime aanbod vindt u dan zeker een goede vervanger. Wij lopen de auto altijd nog extra na zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft. Let u ook op onze scherpe prijzen. Wij leveren kwaliteit die binnen uw budget past.

Neem contact op voor vakkundig schadeherstel aan uw auto.

Bekijk ook de andere pagina's:
Motorkap spuiten
Hagelschade
Autolak herstellen
Uitdeuken zonder spuiten

Maak een afspraak

Velden met * zijn verplicht