Motorkap spuiten

Het kan voorkomen dat Garage Carrosserie Houman de motorkap moet spuiten omdat er schade aan de lak is ontstaan. Dit kan door veroudering of door een ongeluk zijn gebeurt. In beide gevallen kunnen wij de schade op een vakkundige manier herstellen. Daarbij leveren wij kwaliteit voor de beste prijzen. Onze autospecialisten weten altijd de juiste oplossing te vinden bij problemen aan uw auto.

De motorkap over laten spuiten

Lakschade aan de motorkap is een veel voorkomend probleem. Gelukkig kan Garage Houman dit eenvoudig verhelpen door de motorkap over te spuiten. Natuurlijk verhelpen we eerst eventuele schade die alvorens het spuiten kan beginnen weggewerkt dient te worden. Garage Houman werkt onder de naam van het merk Bosch. Dit merk levert al bij het maken van de meeste auto’s veel onderdelen. Om deze reden is een monteur van ons zeer bekend met de onderdelen van auto’s van uiteenlopende merken. Daarnaast zijn onze monteurs op de hoogte van de laatste technieken zodat we meegroeien met de auto-industrie en ook nieuwe problemen die zich voor kunnen doen verhelpen.

De carrosserie laten herstellen door Garage Houman

Naast de motorkap kunnen wij natuurlijk uw gehele carrosserie onder handen nemen. Dit is vaak nodig als u een wat oudere auto heeft die veel heeft doorstaan in de loop der tijd. Wij kunnen de eventuele oneffenheden er uit halen en lakschade herstellen. Dit gebeurt allemaal met veel precisie. U zult uw auto weer bijna als nieuw terugkrijgen als u ervoor kiest de carrosserie en motorkap te laten herstellen en spuiten.

Wilt u de motorkap laten spuiten? Dat kan neem daarvoor direct contact op!

Bekijk ook de andere pagina's:
Lakschade herstellen
Autoschadehersteller
Auto uitdeuken kosten
Uitdeuken auto

Maak een afspraak

Velden met * zijn verplicht