Aankoop wagens

Bij Garage Carrosserie Houman kunt u terecht voor de aankoop van tweedehands wagens . U vindt deze wagens bij ons aan de beste prijzen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan tweedehands wagens. Als u uw droomwagen niet kunt vinden in ons aanbod, dan kunt u dat ons laten weten. Wij gaan dan op zoek naar de wagen die u wenst en laten u het weten wanneer we deze gevonden hebben. Bovendien hebben wij een uitstekende service. U kunt dus ook bij ons terecht voor onderhoud en seizoen controles. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Garage Carrosserie Houman!

Aankoop van tweedehands wagens

Voor de aankoop van tweedehands wagens aan de beste prijzen komt u naar Garage Carrosserie Houman. Wij hebben vele jaren ervaring met de verkoop en aankoop van tweedehands wagens . Wij bieden zelfs 12 maanden garantie op al onze wagens. U kunt bij ons ook terecht voor regulier onderhoud en seizoen controles. Als u een wagen niet in ons assortiment kunt vinden, dan kunnen wij voor u op zoek gaan naar de gewenste wagen. Daarnaast zijn wij erkend carrosseriehersteller.

Diensten

Wij bieden ook diverse diensten aan. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van wagens , maar kunt u ons ook inschakelen als takeldienst. In onze werkplaats kunnen we de problemen aan uw wagen dan snel verhelpen. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Aankoop van wagens aan de beste prijzen: neem contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk ook de andere pagina's:
Uitdeuken zonder spuiten
Motorkap spuiten
Hagelschade
Autolak herstellen

Maak een afspraak

Velden met * zijn verplicht